Voor alle rassen geldt dat deze worden getrimd naar de rasstandaard. Hier zijn ook de prijzen op gebaseerd. Afhankelijk van de vachtconditie van uw hond kunnen de prijzen afwijken. Heeft u een kruising, dan zal de prijs te vergelijken zijn met het tarief van de rashond waarop uw hond het meeste lijkt. U kunt telefonisch of online een afspraak maken of vrijblijvend informeren naar de kosten van uw specifieke ras of kruising.

Alle behandelingen zijn inclusief:

  • Wassen
  • Föhnen
  • Nagels knippen
  • Oren schoonmaken
  • Anaalklieren controleren

Voordelige puppy socialisatiebehandeling.

Een eerste bezoek aan de trimsalon is voor veel jonge honden heel spannend. Daarom biedt Trimsalon Chez Ches u de mogelijkheid tot een voordelig puppy socialisatieprogramma. Indien mogelijk komt u zo spoedig mogelijk een keertje langs met uw pup. Hier geldt echt: " jong geleerd is oud gedaan." Ik zet uw pup dan even op tafel en zal wat kleine handelingen verrichten, zoals nageltjes knippen, oogjes vrij knippen en haren tussen de voetzooltjes kort maken. Dit alles onder het genot van wat snoepjes.  Daarna kunt u met  uw pup tot 16 weken terecht voor een voordelige was en borstelbeurt. Op deze manier wordt uw pup op een rustige manier gesocialiseerd met de trimsalon, iets waar uw hond de rest van zijn leven baat bij heeft. Voor een puppywenbeurt hanteren wij een tarief van €20,-.

 

Hieronder wat algemene prijzen:

Nagels knippen:  € 8,50

Oogjes vrijknippen: € 8,50

Voor uw afspraak reserveer ik tijd in mijn agenda. Mocht u onverhoopt verhinderd zijn, verzoek ik u zo spoedig mogelijk, doch uiterlijk 24 uur van te voren, mij hiervan telefonisch op de hoogte te stellen, zodat ik iemand anders op uw plek kan zetten.  Anders ben ik genoodzaakt het volledige behandeltarief in rekening te brengen. Dit is ook te lezen in mijn algemene voorwaarden. Alvast bedankt voor uw begrip.